Porsche Timisoara Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Porsche Timisoara.

  1. Oferte & actiuni
  2. CUPRA Garage
01.03.2023
Oferte & actiuni

CUPRA Garage

a

CUPRA FORMENTOR


             Cu un design exterior uimitor, ce captează instant atenția, un interior confortabil pentru șofer și pasageri, ce integrează cele mai noi tehnologii și o propulsie care asigură performanțe deosebite, CUPRA Formentor este o fereastră spre viitorul mărcii de înaltă performanță. Aceasta iese in evidenta printr-un design placut, cu o arhitectura fluida si in acelasi timp sportiv.

 Designul exterior expresiv al CUPRA Formentor se asortează cu interiorul său de înaltă calitate. Interiorul autovehiculului oferă un sentiment de modernitate și sportivitate, cu un simț unic al mărcii CUPRA.Acesta a fost realizat astfel incat sa ofere senzatia de editie limitata prin accentele in culoarea cuprului precum cusaturile de pe bord, scaune sau volan, dar si conturul gurilor de ventilatie sau al butoanelor de pe volan. Scaunele scoică sport cu spătar din carbon oferă o senzație lejeră, subliniind totodată caracteristicile de performanță ale CUPRA Formentor, în timp ce șoferul stă mai jos, într-o poziție mai ergonomică.
 

ECHIPA CUPRA PTM

Emanuel-Lucian Dancea

Specialist Vanzari
Telefon 
Fax 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.